Wij zijn officieel dealer van de volgende merken:

Sinds kort zijn wij Isabella silver dealer

isabella

Onze hoogwaardige producten kenmerken zich door innovatieve details en praktische gebruiksmogelijkheden. Wij bekommeren ons zelfs om de kleinste details, omdat juist ook die een bijdrage leveren om de mooiste dagen van het jaar tot een plezierige belevenis te maken. Wij zien graag dat onze voortenten een zodanige indruk maken op de gebruikers, dat deze met volle teugen genieten van de aan het campingleven verbonden vrijheid. In die vrije natuur kunt u zich toch op elk moment terugtrekken in uw comfortabele onderkomen: uw Isabella voortent. De ontwikkelingsafdeling van Isabella steekt voortdurend veel energie en middelen in research en nieuwe ontwikkelingen. Zo zetten we nieuwe maatstaven neer en creëren we revolutionaire voortentmodellen die met kop en schouder boven de massa uitsteken. Dat geldt zowel voor kwaliteit en vormgeving als voor materialen en praktische gebruiksmogelijkheden. Dat wij producten van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden, hebben we niet alleen te danken aan onze vakbekwame ontwerpers, maar vooral aan diegenen die dat het beste kunnen beoordelen, namelijk de caravanners zelf.

Meer informatie vindt u op:
www.isabella.nl

Walker:

Walker is een topprodukt uit Deurne in Nederland. Waar men hun jarenlange ervaring combineert met een moderne ontwerpafdeling. Vele modellen en kleurstellingen zijn door hun collegea gecopieerd, maar walker blijft het origineel.

Voor meer info: www.walker.nl

DWT tenten:

Een fantastisch programma waarin er in elke prijsklasse meerdere modellen mogelijk zijn.Nu ook op onze tentenafdeling de DWT Chalet, een voortent voor de seizoenskampeerder die helemaal op maat en naar wens van de klant wordt gemaakt. voor meer informatie: www.dwt-zelte.de

Brand:

Vakantieplezier.
Uw voortent als woonruimte en vakantieplek. Heeft u er weleens bij nagedacht hoeveel tijd u als kampeerder in de voortent doorbrengt? U zult vaststellen de voortent is een centrale vakantieplek.Vertrouw op meer dan 50 jaar ervaring van Brand in het maken van tenten. De hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid voor maximaal vakantieplezier.

Meer informatie vindt u op:
www.brand-zelte.de

Dorema:

Meest verkochte.

Doréma is de complete specialist in caravan voortenten en luifels. Wij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet progamma accesoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiksvriendelijk product en na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma Kwaliteit-Certificaat. Niet voor niets is Doréma Nederlands meest verkochte voortent en kiezen mensen keer op keer voor het merk dat meer te bieden heeft voor minder geld.

Meer informatie vindt u op:
www.dorema.nl

Starcamp:

Voordelig.

De StarCamp collectie is de meest voordelige collectie voortenten van Nederland. Nergens anders vindt u zo’n uitgebalanceerde serie voortenten voor zulke ongelooflijk lage prijzen. Alle StarCamp voortenten worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Nog nooit zijn er voortenten van een dergelijke kwaliteit voor een zo’n lage prijs op de Nederlandse markt aangeboden.

Meer informatie vindt u op:
www.starcamp.nl

 

Voortenten Kampeercentrum Mechielsen