Wij kunnen U ook van dienst zijn als U uw caravan wilt verkopen.

 Inkoop:
Wij kopen direct de caravan van U in. Middels een  Bovag inkoop verklaring wordt de inkoop van uw caravan vast gelegd. De gehele staat van de caravan wordt op deze verklaring vast gelegd en wij doen een bod op uw caravan. Wanneer de caravan bij ons binnen is, dan kunnen wij deze ter plekke vrijwaren en de betaling veilig per bank aan U overmaken. U weet direct waar U aan toe bent en heeft snel het geld op uw rekening staan.

Bemiddeling/Consignatie:
Wij verkopen de caravan voor U, terwijl U eigenaar blijft van de caravan. Dit werkt als volgt:

Opstart kosten: € 250,00:
Eenmalige kosten voor het wassen van de buitenkant van de caravan, het schieten van foto’s en het plaatsen van de caravan op verschillende site’s. o.a. Bovag site, caravan gids, zeelandnet….. De binnen kant maakt u zelf schoon! We zetten dan de caravan één maand voor U te koop. Daarna in onderling overleg per maand te verlengen tegen € 50,00 euro per maand. Maximaal 3 maanden.

No cure no pay:
Wordt de caravan niet verkocht, dan betaald U alleen de opstart en eventuele verlengkosten. De caravan blijft ook op uw naam staan en staat hier ook op eigen risico.

 Bij verkoop:
Betaald u 10 % van de verkoop waarde met een minimum van € 1000,00 voor de bemiddeling in de verkoop. Voor dat bedrag wordt de caravan dan ook netjes afgeleverd aan de nieuwe eigenaar, ter naam gesteld en gevrijwaard. De caravan wordt aan ons betaald voor aflevering, waarna wij U uitbetalen.

Bovag beurt:
De koper kan tegen betaling een Bovag beurt laten uitvoeren op de caravan. Deze kosten zijn voor de koper, ook eventuele extra kosten. Er is al een Bovag onderstelbeurt vanaf € 155,00

Bovag garantie:
De koper kan tegen een meerprijs van € 250,00 12 maanden Bovag garantie bijkopen, maar is dan verplicht om ook een Bovag beurt uit te laten voeren. Er wordt alleen Bovag garantie gegeven op wat er in die Bovag beurt is nagekeken!!

Inruil:
Het is voor de koper mogelijk om in te ruilen op een caravan die in bemiddeling staat, echter gebeurd dit dan wel tegen een “handels/inkoop” waarde.

Waarde bepaling:
Om U een richtprijs te geven heb ik het chassisnummer nodig, model, type en modeljaar. De caravan moet verder rookvrij zijn en eventuele schades moeten van te voren worden aangegeven. Uiteindelijke prijs wordt pas definitief na inspectie van de caravan.