VOUWWAGENS VAN VERSCHILLENDE MERKEN!

Bekijk onze voorraad vouwwagens!

WIJ VERHUREN OOK VOUWWAGENS
BEKIJK SNEL DE FLYER!

Download hier onze vouwwagen verhuur flyer!

Camp-Let Premium Kampeerwinkel VlissingenCamp-let Classic Kampeerwinkel Vlissingen ZeelandCamp-let 2Go Kampeercentrum Mechielsen
Cabanon malawi 2.0 vouwwagen Kampeerwinkel Noordwellecabanon malawi 2.0 vouwwagen Luifel Kampeerwinkel Noordwellemercury Noordwelle Kampeerwinkelsuncruiser Europa camper Kampeerwinkel Noordwelle

Ook zijn wij net als vorige jaar Camp-let Dealer. Alleen dit Jaar zal deze Compleet gepresenteerd staan in Vlissingen. 

De Camp-let heeft natuurlijk als voordeel het gemak met opzetten. Met het 1 2 3 systeem staat deze vouwwagen in een mum van tijd. De Camp-let vouwwagens zijn voorzien van een Acryl tent doek van Isabella. Het Acryl zorgt voor en perfecte pasvorm en kwaliteit. Dit jaar is wel bij elk model een keuze in de keuken gemaakt zodat u uw Camp-let helemaal naar eigenwens kan samenstellen. Voor een perfecte zorgeloze vakantie. 

Dit jaar presenteren we de Nieuwe Cabanon & Europa Camper vouwwagen in Noordwelle.

Cabanon is een vouwwagen met zwaar kartoenen doek. Door de verschillende modellen en de verschillende uitbereidingsmogelijkheden is deze vouwwagen zeer geschikt voor verschillende doelleidingen. De Cabanon vouwwagens zijn in 3 mogelijkheden te verkrijgen: Basic, Comfort & De luxe. 

De Europa Camper vouwwagens zijn vergelijkbaar aan de Cabanon vouwwagens maar daar is het Kartoenen doek vervangen voor een All season doek dit heeft als grote voordeel dat het makkelijk schoon te maken is.

Inruil voorstel

Vertel ons hoe wij contact met jou kunnen opnemen.


Welk model heeft u momenteel om interuilen

Stel gerust een vraag, wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.

Menu