Riogrande 280

Seizoenstent met raamblindering en verwisselbare frontelementen

De Riogrande is de nieuwste versie van deze klassieke seizoenstent.

Uitgevoerd in een mooie eigentijdse kleurstelling en aangevuld met de laatste technische ontwikkelingen voldoet deze voortent optimaal aan de eisen van deze tijd. De Riogrande is vanaf dit modeljaar leverbaar in 2 dieptes en uitgevoerd met verwisselbare frontelementen. Een 280 meter diepe seizoenstent met flexibele indelingsmogelijkheden die uitermate geschikt is om van april t/m oktober op een vaste seizoensplaats neer te zetten.

De diepte van 280 meter biedt volop leefruimte en wooncomfort voor het hele gezin. Door de standaard verwisselbare frontelementen kan deze voortent helemaal naar wens worden ingedeeld. De ronde deur is flexibel naar wens in te delen. Alle ramen zijn voorzien van luxe afsluitbare raamblindering. Als extra bescherming van het raamfolie en tijdens afwezigheid kan de voortent hierdoor volledig worden afgesloten. De voortent is tevens voorzien van optimale ventilatiemogelijkheden. Afsluitbare nokventilatie en beide zijwanden voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen. Alle ritsen in de voorwand en in de zijwand zijn afgedekt.

Het dakmateriaal van de Riogrande 280 is vervaardigd van het hoogwaardige TenCate AllSeason Residential 260. Deze zwaardere kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor seizoensgebruik, heeft een hoge trekkracht,  groot vochtregulerend vermogen en is eenvoudig schoon te maken. De binnenzijde is voorzien van een decoratieve bedrukking en de buitenzijde van het dak is extra voorzien van een metalliek coating. De Riogrande 280 wordt standaard geleverd met een stalen frame 28 x 1 mm inclusief petluifelversterking en PowerGrip. Tegen meerprijs is een verzwaard stalen frame (32 x 1,5 mm) leverbaar of een gewichtsbesparend aluminium frame (32 x 1,5).  Vanzelfsprekend is deze seizoenstent ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

Voor nog meer ruimte is de Riogrande 280 uit te breiden met een passende uitbouw Rasta 280 GA voor plaatsing aan de disselzijde en kan de voortent uitgebreid worden met de bijpassende seizoensluifel Parasol HD of de zonneluifels Parasol XL en Solair. Tegen meerprijs is ook een recht oprolbaar deurelement leverbaar.

De Riogrande 280 is ook leverbaar in de diepte 240 cm.

Menu