Trinus 400

Reizen met lucht is eenvoudig, ruim en snel met een Trinus 400.

Dankzij de prachtige lichtpanelen in het dak en de grote leefruimte is de Trinus 400 de ideale reistent voor het hele gezin. De voortent kan aan beide kanten op verschillende manieren worden uitgebreid met de Ventura Air Annex. Dankzij de bekende materialen van Isabella en unieke functies zijn de beste outdooravonturen gegarandeerd.

Met de Draught Stopper-luchtbuis wordt de voortent probleemloos met de caravan verbonden en het kleine afdak geeft de Trinus 400 een heel ruime uitstraling. Dankzij steunstangen en het Advanced Air-systeem is de Ventura Air Trinus 400 een zeer stabiele en betrouwbare reisgenoot.

VOORDELEN

Bodemmaat: D260xB400 cm

Gewicht: 32,6 kg

Details: Lichtpanelen in het dak, gordijnen en gordijnstangen, Draught Stopper met luchtbuis, Advanced Air System, verandastokken, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, vakken voor scheerlijnen, reflecterende scheerlijnen, deuren met muggengaas, dubbele pees, dubbele luchtpomp, aluminium steunstokken, glasvezelstok afdak, voorbereid voor zonneluifel.

Opties voor montage: De Air-aanbouw kan aan beide kanten worden bevestigd, kuipzeil, te monteren aan de tent, binnenhemel

Menu