Vivo

Compacte en slimme voortent voor caravans, campers en bussen.

Dankzij de elegante en eenvoudige vorm is de Vivo de ideale keuze voor korte outdoorvakanties. De Vivo is zeer eenvoudig op te zetten en kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een luifel om tijdens uw zonnige avonturen schaduw te creëren. De Draught Stopper met luchtbuis zorgt voor een goede afdichting langs de caravan en dankzij de dubbele pees kan de tent zowel aan caravans, campers als bussen worden geschoven.

De Vivo is uw ware en eenvoudige reisgenoot en heeft alles in zich om van uw outdoorvakantie een succes te maken. Dankzij de ingenaaide gordijnen, de brede open voor- en zijkanten en de eenvoudig op te zetten tent bent u met een Vivo Air-voortent altijd klaar om op vakantie te gaan. Dankzij de eenvoudige constructie, vorm en coole look is reizen met een Vivo leuk en prettig.

De Vivo is leverbaar in 2 maten. De Vivo met een blauwe markering is voor caravans met een maximale hoogte van 255 cm en de Vivo met de oranje markering is voor een kampeerbus of camper met een hoogte van maximaal 270-290 cm.

 

VOORDELEN

Bodemmaat: D260xB300 cm

Gewicht: 22,4 kg

Details: Uitritsbaar front, zijdeuren/raam met muggengaas, ingenaaide gordijnen en de mogelijkheid om het hele front opzij te rollen, Advanced Air System, Draught Stopper met lucht tegen de caravan, klittenband met mogelijkheid voor LED strips, bekende materialen van Isabella, reflecterende scheerlijnen, vakken voor scheerlijnen, extra grondzeil (apart te koop), dubbele pees, dubbele luchtpomp, grote petluifel (50 cm).

Opties voor montage: Kuipzeil, te monteren aan de tent.

Menu