Walker Concept 240+280

De 280 is ons Demo model!

De 4-seizoenen-voortent Walker Concept is uitgevoerd in een extra zware kwaliteit PVC en voorzien van vele extra’s Jolax actiewaardoor u in alle 4 seizoenen kunt kamperen! Het dak en wanden zijn vervaardigd van duurzaam doek met PVC-coating. Dit is weersbestendig en makkelijk te reinigen. De Walker Concept heeft standaard luiken voor alle ramen, dubbele slikrand en in beide zijwanden een afsluitbaar ventilatievenster. De Walker Concept is leverbaar in een diepte van 240 cm en 280 cm. Alle dakliggers zijn uitgevoerd in 28 mm staal.

Zoekt u extra beschutting voor de tent dan kunt u de voorzonluifel Castel of de verzwaarde voorzonluifel Patio monteren! De Castel is eventueel met bijpassende zijwanden en uitbreidbaar met het Plus-pakket. Hierdoor kunt u de Castel ook direct aan de caravan plaatsen! De Patio is de nieuwe verzwaarde voorzonluifel van Walker! Het speciaal ontwikkelde frame is van 25 mm staal met extra liggers. Alle tunnels waar de stokken doorheen gaan zijn uitgevoerd met ritsen. Hierdoor staat de luifel erg stabiel en kan het dakgedeelte van de luifel zelfs opgerold worden bij slecht weer! Standaard wordt de Patio geleverd inclusief 2 uitritsbare zijwanden met raam en slijkland. Met zijn diepte van ca. 235 cm biedt de Patio veel comfort en beschutting. De zijwanden worden geleverd in de kleurstellingen van de collectie. Als accessoire zijn er Easy PowerGrips, stormbanden en gordijnen voor de uitritsbare zijwanden leverbaar.

Voor de Concept 240 en Concept 280 is een passende binnenhemel leverbaar. De binnenhemel beperkt de condensvorming en heeft een isolerende werking. De binnenhemel wordt bevestigd op de extra pees en dakliggers.

Uitbouw voor Concept

Deze is voorzien van een extra deur aan de buitenkant en een raam met ventilatiegaas. Ideaal voor bijvoorbeeld het stallen van uw elektrische fietsen. De uitbouw kan aan beide zijden geplaatst wordenen is voorzien van een extra rits zodat de zijwand van de voortent teruggeplaatst kan worden als scheidingswand. Afmetingen (cm): 215(b) x 140(d) x 175(h). Gewicht: 15 kg. Uitbouw wordt geleverd in de kleur van de voortent. Optioneel: binnentent voor in de uitbouw met kuipgrondzeil om in te slapen. Deze kan ook zo gehangen worden dat een eigen ingang ontstaat. Afmetingen: 200 x 140 cm.

Menu