Kampeercentrum Michielsen

Wij van kampeercentrum Mechielsen Bestaan al meer als 20 Jaar in Vlissingen en zijn daar al een gevestigde naam in de Zeeuwse kampeerwereld. En sinds 2013 hebben wij ook een vestiging in Noordwelle. Onze winkel in Vlissingen ligt op bedrijven terrein Baskenburg. Op de Gildeweg 35 op dit terrein is o.a. ook de grote Albert Heijn en de Praxis gevestigd.

In onze showroom kunt u terecht voor van alles op het gebeid van kamperen. Wij hebben hier Caravans, Vouwwagens, Tenten, Kampeermeubel, Gasflessen en allen benodigdheden die u hierbij kunt gebruiken. Komt u voor speciaal model caravan of vouwwagen kijk dan even bij voorraad caravans of voorraad vouwwagens.

Wij hebben de beschikking over een gasvulpunt. Hierdoor kunt u al uw goedgekeurde koopflessen laten vullen. Anderen gasflessen kunnen we omruilen. Ook kunt u hier uw gasflessen ook in nemen voor recycling.

Vlissingen

Gildeweg 35-37 | 4383 NJ Vlissingen

Onze winkel in Vlissingen ligt op bedrijven terrein Baskenburg. Op de Gildeweg 35 op dit terrein is o.a. ook de grote Albert Heijn en de Praxis gevestigd. In Vlissingen hebben wij de beschikking over een gasvulpunt. Hierdoor kunt u al uw goedgekeurde koopflessen laten vullen.

Openingstijden:

1 april tot 1 oktober:
Maandag t/m vrijdag: 9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 9:00 tot 17:00 uur
Zondag gesloten

1 oktober tot 1 april:
Maandag t/m zaterdag: 10:00 tot 17.00
Zondag gesloten

Noordwelle

Bouwmansweg 18 | 4328 SN Noordwelle

Onze winkel ligt tussen Burgh-Haamstede en Renesse. Het ligt niet midden in het dorp. Maar tussen de weiland en natuur wat omringd wordt door de N57 en de N652 de doorgaande wegen op de kop van Schouwe-Duiverland. In Noordwelle beschikken over een Gasvul instalatie.

Openingstijden:

1 maart tot 1 november:
Maandag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zondag gesloten

1 november tot 1 maart:
Ma - vr - za 10:00 tot 17.00 uur
Di - wo - do en zondag gesloten

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.