Werkplaats

Al sinds 1997 staan we voor u klaar in onze werkplaats gevestigd in Vlissingen. Al 25 jaar kunt u terecht via de A58 vanuit Middelburg en Goes zijn wij zo te bereiken. Wij staan hier klaar voor al het onderhoud, reparaties, montage van extra’s denk hierbij aan bijvoorbeeld movers enz. en schades herstellen. Wij willen immers ook dat u veilig op pad kunt gaan met uw caravan, camper, tenttrailer, vouwwagen en meer!

In onze vesteging in Noorwelle tussen Renesse en Burgh-Haamstede hebben wij helaas nog geen werkplaats op dit moment. Mocht u uw vervoersmiddel toch willen onderhouden bij ons, geen probleem. U kunt uw caravan naar onze vestiging in Noorwelle brengen. Wij transporteren uw caravan naar onze vestiging in Vlissingen*. Dit transport doen wij helemaal gratis. Ook is het mogelijk wanneer u niet in de gelegenheid bent om u caravan naar onze vestiging te brengen. Dat wij de caravan door ons wordt opgehaald bij de camping, staling of bij u thuis en vervolgens na onderhoud ook weer teruggebracht wordt naar de plaats die wij met u hebben afgesproken**.

Al onze onderhoud en installaties doen we met de voorwaarden en voorschriften van de BOVAG en van onze dealerschappen zoals Adria, Bustner en Easy Caravanning. Wanneer uw kampeermiddel van een ander merk is zoals Hobby, Fendt, Eriba of mogelijk een ander merk is dat natuurlijk voor ons geen probleem en helpen wij u graag verder.

Naast onze vaste Werkplaats hebben we ook al jaren een Service auto. Wanneer u met problemen op de camping op Walcheren of Schouwen-Duiveland staat zoals een dakluik dat lekt. Dan is dat geen probleem en komen wij deze op locatie voor u vervangen. Wanneer de caravan niet op Walcheren of Schouwen-Duiveland staat, kunt u altijd met ons contact opnemen. Af en toe rijd onze Service auto ook rond op bijvoorbeeld Noord/Zuid-Beveland.

* Wanneer uw banden ouder zijn als 6 jaar doen we dit uitsluitend als u deze ook laten vervangen.
** dit valt onder het bedrag van caravan transport

Werkplaatstarieven 2024

Bovag onderhoudsbeurt € 315,00
Bovag onderstelbeurt € 230,00
Bovag camper opbouwbeurt € 275,00
Remmentest incl. schoonmaken en stellen remmen € 195,00
Vochtmeting € 100,00 (Burstner heeft een meerprijs van € 20,00 afmeldkosten)
Gas afpersen € 50,00
Accu testen € 15,00
Uurtarief € 90,00
Schade taxatie € 125,00(wordt verrekend bij herstel opdracht)
Voorrijkosten incl. eerste 30 min. Onderhoud € 110,00
Halen en brengen van uw caravan € 90,00

(op Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland)

*Genoemde prijs is voor op Walcheren, de Bevelende en Schouwen-Duiverland